Downloaden en installeren van VITY

Gewijzigd op Thu, 18 Apr 2024 om 12:23 PM

De VITY-app is beschikbaar om te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store, en wordt uitgegeven door ons, eTherapists GmbH.

Wij streven naar voortdurende ontwikkeling en verbetering van onze app en service. Om snel op feedback te kunnen reageren, verschijnt er meestal elke twee weken een nieuwe versie van de app. Om optimaal te profiteren van de verbeteringen, raden we aan automatische app-updates in te schakelen.

Zo kunt u automatisch al uw Android-apps bijwerken:

- Open de Google Play Store-app.

- Klik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek.

- Klik op Instellingen, vervolgens op Netwerkinstellingen en daarna op Automatische app-updates.

- Selecteer een optie:

a. Netwerk: apps worden bijgewerkt via Wi-Fi of mobiele data.

b. Alleen Wi-Fi: apps worden alleen bijgewerkt wanneer het apparaat is verbonden met Wi-Fi.

Goed om te weten: als er een inlogfout is bij een account op uw apparaat, worden apps mogelijk niet automatisch bijgewerkt.

Om individuele Android-apps automatisch bij te werken:

- Open de Google Play Store-app.

- Klik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek.

- Klik op Apps en apparaten beheren.

- Klik op Beheren en zoek de app die u automatisch wilt bijwerken.

- Klik op de app om de detailpagina te openen.

- Op de detailpagina van de app en klik op het menu met drie puntjes.

- Controleer Automatische updates.

Wanneer updates beschikbaar zijn, wordt de app automatisch bijgewerkt. Als u automatische updates wilt uitschakelen, schakelt u de optie Automatisch bijwerken uit.

Apps bijwerken op uw Apple-apparaat:

U kunt automatische updates inschakelen zodat u niet elke app handmatig hoeft bij te werken.

- Open de App Store.

- Klik op uw profielpictogram bovenaan het scherm.

- Scroll om de in behandeling zijnde updates en release-opmerkingen te bekijken. Als u slechts één app wilt bijwerken, tikt u op "Werk bij" naast die app. Als alternatief kunt u op "Alles bijwerken" tikken.