Profiel aanmaken voor persoonlijke aanbevelingen

Gewijzigd op Thu, 18 Apr 2024 om 12:26 PM

De VITY-app kan u voorzien van op maat gemaakte inhoud. Ons doel is om deze informatie te gebruiken om u te helpen uw persoonlijke doelen op de best mogelijke manier te bereiken.

Om dit te waarborgen, hebben we persoonlijke informatie van u nodig. Dit omvat algemene informatie, zoals geboortejaar of geslacht, maar ook gezondheidsdoelen, voorkeuren en ambities.

Hier hebben we afzonderlijke toestemming van u voor nodig.

Als u twijfelt, kunt u deze toestemming later verstrekken, maar ook weer intrekken.