Hoe kan ik een extract van mijn gegevens aanvragen?

Gewijzigd op Wed, 24 Apr 2024 om 05:57 PM

Aanvraag via de app

U heeft de mogelijkheid om op te vragen welke persoonlijke gegevens wij over u bewaren. Om deze gegevens op te vragen, opent u de app en volgt u deze stappen:

- Menu (drie streepjes linksboven)

- Account

- Account beheren

- Gegevens aanvragen

- Vul uw e-mailadres in (let op dat u geen typefouten maakt)

Klaar. Wij sturen u een geautomatiseerde verklaring.

Aanvraag via onze klantenservice

Als u de app om welke reden dan ook niet meer gebruikt, maar nog steeds uw gegevens wilt opvragen, kunt u dit doen via onze klantenservice op support@vity.be.

Belangrijk: Aangezien dit persoonlijke gegevens zijn, moet u aantonen dat de gegevens van u zijn. Om dit te doen, is het noodzakelijk dat u ons schrijft via het e-mailaccount dat u heeft gebruikt om u in de app te registreren, zodat onze klantenservice u kan identificeren.

Als u zich heeft geregistreerd met uw Apple ID en een alias e-mailadres heeft gebruikt, vermeld dit dan in uw verzoek. Onze klantenservice kan dit alias e-mailadres dan verifiëren.