Ik kan mijn wachtwoord niet herinneren / Ik kan mijn inloggegevens niet herinneren

Gewijzigd op Tue, 23 Apr 2024 om 03:54 PM

Herinnert u zich uw inloggegevens niet? Volg de onderstaande stappen om opnieuw in te loggen op de VITY-app!

Ga naar het inlogscherm en klik op "Wachtwoord vergeten?"

Vul uw VITY-ID OF het e-mailadres in waarmee u zich heeft aangemeld.

Volg de instructies.

Als u oorspronkelijk heeft geregistreerd met Google of Apple Sign-up, wordt u geïnformeerd om in te loggen met de respectievelijke methode. Let op: In dit geval is geen wachtwoordreset vereist; uw apparaat moet het relevante Google-/Apple-account ingelogd hebben om het te kunnen selecteren voor inloggen.

Als u zich heeft geregistreerd met een e-mailadres en wachtwoord, wordt er een e-mail naar het betreffende e-mailadres gestuurd en moet u de instructies in de e-mail volgen.

Let op: De e-mail is 24 uur geldig. Controleer uw spam als u de e-mail niet kunt vinden.

Problemen met het maken van een nieuw wachtwoord? Vergeet niet dat uw wachtwoord aan minimale vereisten moet voldoen. U vindt de details hier.