Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Gewijzigd op Wed, 24 Apr 2024 om 05:59 PM

Verzoek tot verwijdering via de app

U heeft de mogelijkheid om uw account en persoonlijke gegevens te verwijderen.

BELANGRIJK: ZODRA U DIT PROCES START, ZAL UW ACCOUNT WORDEN VERWIJDERD. U WORDT UITGELOGD BIJ DE APP EN UW GEGEVENS WORDEN ONHERROEPELIJK VERWIJDERD. WEES DUS 100% ZEKER DAT U UW GEGEVENS ECHT WILT VERWIJDEREN.

Om verwijdering van uw account en persoonlijke gegevens aan te vragen, opent u de app en navigeert u als volgt:

- Menu (drie streepjes linksboven)

- Account

- Account beheren

- Account verwijderen

- Verzoek tot verwijdering

- Voer uw e-mailadres in (let erop dat u geen typfouten maakt)

Klaar. Uw account en de bijbehorende persoonlijke gegevens worden nu automatisch binnen drie werkdagen verwijderd.

Verzoek via ondersteuning

Als u de app om welke reden dan ook niet meer gebruikt, maar toch uw persoonlijke gegevens en account wilt verwijderen, kunt u dit doen via onze klantenservice support@vity.be.

Belangrijk: aangezien dit persoonlijke gegevens zijn, moet u ons aantonen dat de gegevens van u zijn. Schrijf ons daarom alleen via het e-mailaccount dat u heeft gebruikt om u in de app te registreren, zodat onze klantenservice u kan identificeren.

Als u zich heeft geregistreerd met uw Apple ID en een alias e-mailadres heeft gebruikt, vermeld dit dan in uw verzoek. Onze klantenservice kan dit alias e-mailadres dan verifiëren.