Hoe log ik in op mijn account?

Gewijzigd op Thu, 18 Apr 2024 om 04:04 PM

Problemen met inloggen?

De meeste inlogproblemen kunt u oplossen door de mogelijke oorzaken hieronder te controleren.

1. Bent u uw wachtwoord vergeten? Afhankelijk van hoe u zich heeft geregistreerd, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen en aanvullende informatie hier vinden.

Let op dat uw wachtwoord hoofdlettergevoelig is.

Meer informatie over wachtwoordvereisten vindt u hier.

2. Is dit de eerste keer dat u VITY gebruikt?

Het is mogelijk dat u uw account nog niet heeft geregistreerd, wat u verhindert om in te loggen. Meer informatie vindt u hier.