Zo krijgt u uw VITY-ID

Gewijzigd op Tue, 23 Apr 2024 om 03:51 PM

Om een account in VITY aan te maken, heeft u een zogenaamde VITY-ID nodig. Er wordt eenmalig naar gevraagd tijdens het aanmaken van uw account in de applicatie.

U kunt uw VITY-ID niet delen of meerdere keren gebruiken. U kunt hem maar één keer gebruiken voor het aanmaken van één account.

VITY is een samenwerkingsverband van vier bedrijven werkzaam in de gezondheidszorg. Het is alleen beschikbaar als u aan minimaal één van de volgende criteria voldoet:

- U heeft een verzekering van P&V voor uzelf of voor uw gezin

- U heeft een klantenkaart van één van onze Multipharma apotheken

- U of een lid van uw gezin is aangesloten bij Solidaris

- Uw werkgever heeft een Cohezio contract

Uw VITY-ID zal u door een van deze partners of uw werkgever worden verstrekt als u in aanmerking komt voor deze service.

U kunt uw VITY-ID in de volgende stap gebruiken om een account aan te maken in de applicatie. Hier kunt u zelf kiezen of u uw privé e-mailadres, Google ID, Apple ID of uw zakelijke e-mailadres wilt gebruiken.